Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ballin

Ballin je největší pejsek, img_0303.jpgtricolorní a krásně tmavý, s celkem symetrickou maskou a velkou černou skvrnou napravém boku. Jeho porodní váha byla jen 220g, ale je velmi žravý, takže se brzy stal největším štěnětem z vrhu. Je celkem kliďas, ale sebevědomí mu rozhodně nechybí, u krmení je vždycky mezi prvními. 

V 7 týdnech váží 2300g, má všechny zoubky a správný nůžkový skus a  je čím dál krásnější. Je takovým tichým vůdcem smečky - aniž by vynaložil nějaké mimořádné úsilí, daří se mu uklidňovat rvačky mezi ostatními štěňaty.  Bohužel BAER test vyšel -/+, pravděpodobně slyší špatně na levé ucho, takže do chovu nezasáhne. Díky této skutečnosti ovšem získal skvělou paničku a rodinu, nahradil čerstvě zesnulého pejska, s paničkou bude jezdit i do práce a ve volném čase budou běhat. 

 img_4167.jpg   img_7552.jpg

img_8413.jpg   img_8193.jpg   

Z Ballinka vyrostl nádherný velký pes, který s paničkou běhá na téměř profesionální úrovni. Kdybych měla vypočítat všechny jejich úspěchy, byla by tahle stránka sakra dlouhá. V podstatě kdykoli se objeví na startu, nemine je bedna a neztratí se zpravidla ani v celkovém pořadí mezi velkými psy. Měla jsem tu čest je několikrát vidět naživo a je to opravdu nádherné pokoukání, ta jeho nesmírná radost z pohybu a tah na bránu. Moc paní doktorce děkuji za skvělou péči, kterou svému malému sportovci věnuje.